Запрошуємо Вас переглянути блог Синівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

четвер, 3 травня 2012 р.

Співпраця дитячого садка і школи – запорука всебічного розвитку особистості дитини


Реалізація принципу безперервності освіти  починається  із забезпечення наступності між першими її сходинками – дошкільною та початковою ланками.
На виконання Плану спільних заходів щодо забезпечення наступності у роботі початкових класів Синівської ЗОШ І–ІІІ ступенів та ДНЗ «Золота рибка»  на базі дитячого садка нещодавно було проведене спільне екологічне свято «Будь природі другом».Підготували його учитель 4 класу Карпець В.П. та вихователь старшої групи Артюх Г.І.
Свято розпочалося  зі звернення еколога ( роль майстерно виконував Волосяний С., учень 4 класу), який закликав дітей і в будні, і в свята допомагати природі, берегти її безцінні багатства.
Четвертокласники, організатори екологічного дійства, у віршованій формі презентували зібрану інформацію про лікарські рослини рідного краю, Червону книгу України, повідомили цікаві факти з життя представників тваринного світу. Зацікавила учасників свята гра «Я починаю – ти продовжуєш». Найактивнішими її учасниками були старші дошкільнята. Вони виявили неабиякі знання правил поведінки у природі.
Спільний захід сприяв формуванню в учнів та дошкільнят екологічної культури, шанобливого ставлення до природи.
«Будь природі другом, будь природі сином, знай бо: це не мода, це життя потреба»,- цими словами закінчилося екологічне свято, а його учасники отримали пам’ятки “Правила поведінки у природі» та поласували смачним короваєм.
                                                  
Наталія Гуща, заступник директора з
навчально-виховної роботи
Синівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Немає коментарів:

Дописати коментар